Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

OVER ONS

BETONTRAPPEN OP MAAT

BETESCO is een dochteronderneming van de firma Declercq Stortbeton uit Waregem en is gespecialiseerd in de productie van betontrappen op maat
De ervaring en knowhow die door de moederfirma werden opgebouwd, 
staan garant voor een stabiele onderneming met een uiterst kwalitatief eindproduct.

"De weg naar succes bereik je niet door in een lift te springen, je moet er de trap voor nemen."

Eigen studiedienst voor producten in beton.

Eigen studiedienst

Ons eigen advies- en tekenbureau ligt aan de basis van een geslaagd project. Gekwalificeerde specialisten ter zake werken aan de hand van uw opmetingen op de werf de eerste schetsen en basisplannen uit. In overleg met de klant worden de stuktekeningen vervolgens grondig geanalyseerd, besproken en eventueel bijgestuurd. 

Eens de plannen goedgekeurd zijn, wordt het ontwerp gefinaliseerd en gaat de productie van start. De verdere opvolging is nu in handen van het labo en de kwaliteitsdienst. Hun inbreng verzekert een eindproduct dat 100% aan onze normen voldoet.

Meerwaarde

Elke trap wordt op maat gemaakt waardoor deze perfect aansluit bij het project van de klant. Doordat  de productie in ons eigen atelier plaatsvindt, is een zeer betrouwbare kwaliteitscontrole mogelijk en zijn we in staat ook gecompliceerde trappen te verwezenlijken. 

Bovendien kunnen klanten rekenen op een snelle montage waardoor stilstand op de bouwplaats tot een minimum wordt beperkt. Alle voordelen op een rij gezet, betekent dit een lage kostprijs en een kwalitatief eindresultaat.

Meerwaarde van een betonnen trap.
Productieproces voor betonnen producten

Productieproces

De productie verloopt onder de strengste normen. In een geconditioneerde productiehal wordt elke trap met de grootste zorgvuldigheid behandeld. Door het gebruik van metalen mallen of bekistingen kunnen wij een uiterst nauwkeurige afwerking verzekeren. Zo zijn de op- en aantrede van de trap glad en kan deze indien gewenst ook voorzien worden van een trapneus. De achterzijde wordt manueel afgestreken. Door toevoeging van een pigment aan het beton en de keuze tussen wit of grijs cement kan een zeer uitgebreid pallet aan kleuren geproduceerd worden. 

Dankzij een strikte planning en moderne productiemethodes die niets aan het toeval overlaten, kunnen de trappen op korte termijn afgeleverd worden door onze eigen transportdienst.

Eigen transportdienst

Een ruime, gespecialiseerde vloot staat garant voor een vlotte levering op de werf. Wij beschikken over de nodige vergunningen met betrekking tot uitzonderlijk vervoer om ook grote elementen veilig op de bouwplaats te krijgen.

Dankzij onze binnenladers kunnen we rekken met bepaalde types elementen zelf afzetten en ophalen.

Eigen transportdienst van betonnen elementen
Kwalitatief betonnen eindproduct

Kwalitatief eindproduct

Een doorgedreven automatisatie gekoppeld aan een performant kwaliteitsmanagementsysteem zorgen ervoor dat er een eindproduct kan worden geleverd dat voldoet aan de geldende normen en eisen van de klant.

Alle medewerkers, die een duidelijke verantwoordelijkheid dragen voor de te leveren prestaties, zijn betrokken bij de zichtbare verbetering van de bedrijfsprocessen. Ze leveren een essentiële bijdrage aan het instant houden van het kwaliteitsysteem van Betesco. Een systeem dat duidelijkheid schept in verantwoordelijkheden, waardoor het plezier in het werk wordt vergroot, wat een voorwaarde is om kwaliteit te (blijven) leveren. 

Betesco beschikt tevens over een eigen betonlabo dat instaat voor de R&D en de dagelijkse controle van de geleverde elementen. Om deze redenen is Betesco trotse houder van het CE-certificaat voor betontrappen, wanden, lijnvormige elementen en breedplaten.

Ik wens een offerte